Nice Little Things

Maatwerk

Bij Nice Little Things kan je terecht voor zoveel meer dan wat we aanbieden in onze webshop. We houden namelijk van een uitdaging, zowel qua ontwerpen als uitvoering, waarbij we jouw maatwerk idee realiteit maken.

Neem dus zeker contact met ons op voor een vrijblijvend verkennend gesprek en offerte op maat.

Design & Prototyping

Design & Prototyping

Heb je een fantastisch idee, maar weet je niet direct hoe er aan te beginnen? Neem contact met ons op en samen werken we iets moois uit. Ons creatief talent, samen met de verschillende technologieën, laten ons toe een uniek product te ontwerpen en af te leveren.

3D Printen

3D Printen

Wij zetten uw digitaal 3D-model om in een tastbaar object . U levert het bestand, wij verzorgen de productie. We hebben een ruime keuze aan materialen en kleuren beschikbaar. Ook het ontwerpen van het 3d model kunnen wij verzorgen.

Laser snijden & graveren

Laser snijden & graveren

We hebben een aantal laser machines in ons machinepark die ons toelaten diverse materialen te graveren en snijden, zelfs gravure op voedingswaren of metalen.

Belettering & stickers op maat

Belettering & stickers op maat

Sinds kort kunnen we ook belettering en stickers op maat aanbieden. Diverse kleuren beschikbaar alsook transparant gesneden bestickering.

Schijnwerk

Schrijnwerk

Ons machinepark bestaat naast 3d printers en laser toestellen ook uit diverse houtbewerkingsmachines. Zo zijn we in staat met ons maatwerk het warme en luxe aspect van hout te combineren met ander technologieën. Kistjes, kaders, houten borden, voetjes, etc…

Assemblage

Assemblage

Je kan bij ons terecht voor zowel het bestellen van losse stukken, maar eveneens voor de assemblage van jouw producten en voorzien van verpakkingsmaterialen. Van ontwerp tot afgewerkt product, klaar voor verkoop.

Afwerking

Afwerking

Er gaat bij ons niets de deur uit vooraleer het perfect afgewerkt is. Producten in hout kunnen met diverse olieën of vernissen afgewerkt worden. Maar ook 3d prints en laser producten worden tot in detail opgekuist en afgewerkt.

Grote oplages

Grote oplages

Over het algemeen werken wij met kleinere oplages, maar ons steeds groeiend atelier laat ons toe om grotere oplages te verwerken. Neem dus gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze partners

Wij werken voornamelijk met enkele grote leveranciers voor wat betreft ons machinepark. Zo kunnen we operationeel blijven en kwaliteit garanderen.

Trotec Laser
Trotec Laser
Ultimaker
Ultimaker
HBM Machines
HBM Machines